Såg hipp hipp hora igår. Jag, Cilla, Jimmy & Björn.
Den var faktiskt jätte bra fast man blev ju redigt förbannad oxå.
Typiskt killar att utnytta någon tjej på en fest så där. Med typiskt killar menar jag inte alla killar utan menar sånna som är på de där sättet.
Fast personligen förstår jag inte varför en kille vill vara med en för full tjej? (nu var dom ju inte med henne men de dom gjorde) . Många killar passar på om en tjej är redlös. Taffsar och kan tom ha sex med henne. Varför?! Vad får någon ut av att vara med någon som inte ger något tillbaka? Kommer ihåg att jag läste om en tjej dom kallade ¨kryckhoran¨, dom hade drogat ner henne och sen våldtagit henne och bla haft in en krycka i henne och knäppt foton. Sen hade dom slängt upp hennes trosor på taklampan och sagt att hon varit med på allt. Hon hade vaknat på morgonen med blod på sig och haft jätte ont. Folket på orten hon bodde på gick sen omkring och sa att hon varit med på allt. Tjejen anmälde men eftersom de inte fanns några bevis på att hon sagt nej gick killarna fira! HUR kan de vara så?! Blir så arg!
Sen sitter myndigheter och säger att de är så få som anmäler en våldtäkt. Hur ska man kunna anmäla när de ändå är tjejens fel i slut-ändan.
Hur skulle de vara om de var tvärt om. Massa tjejer som kört upp en krycka ”där bak” på en kille. Jo dom tjejerna skulle få straff även om killen var för full. TUr i alla fall att alla killar inte utnyttjar tjejer.
Nu ska jag äta frukost.

Puss & Kram
Madde och lillen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.