Hittade den här bilden när jag kollade igenom lite på bilddagboken. Hade fotat den januari 2009 för att visa. Lite udda förlossningsjournal va? 14 sidor lång :-p .

Jag hade en komplikationsgraviditet, låg inne på mer eller mindre hela graviditeten med några hemgångar för att åka tillbaka lika snabbt igen.

13 kommentarer

  1. Jisses. 14 sidor. Funderar på hur lång en “normal” journal är. Jag har fortfarande inte fått min. Men det kanske går på data numera så man inte behöver ha med sig ngn journal till förlossningen.

    1. KackMarie – Förlossningsjournalen är den dom skriver på BB/förlossningen. Den är lite annorlunda mot MVC-journalen den som du har, den följer dig via datorn 🙂 . Förlossningsjournalen kan du beställa eller så får du den på papper hem, står om vad som hänt osv :), den är normalt på 1-2 sidor :-p

  2. Ja gör det, jag kommer läsa det med förtjusning. Missförstå mig rätt, jag tycker det är sjukt intressant att läsa förlossnings berättelser och sånt. Gravid skadad skulle jag tro 🙂

    SV: tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: