Dark Mode Off / On
Bebistiden

Förlossnings bilder

Tänkte lägga in några bilder från förlossningen som ni kan kolla på.
Finns fler så kommer fler imorgon men här är i alla fall några att kolla på.

Igår åkte jag till mamma och var där tills idag de var jätte skoj.
Roligt att träffa familjen.
Mormor var de oxå skoj att träffa.

Träffade Lena och Per oxå.

William sov jätte bra i natt och vaknade kl 5.30 och ville ha mat.

De som var jobbigt var bara att mina bröst är sprängfyllda med mat och jag får sprickor på bröstvårtorna hela tiden. Nu när vänster läkt börjar höger krångla i stället. 🙁 . *Suck* varje gång jag ska amma känns som en plåga. Och de finns inget att göra åt. Kanske borde ge upp ammingen och pumpa ur i ett år i stället så han får bröstmjölk för har ju mjölken men mina bröstvårtor verkar inte vara gjorda för att ammas.

Nu ska jag ta och tvätta bort sminket och sätta på min min pjamas.

Puss och Kram
Madde & William

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: