Bebistiden

viva forever/ny frisyr

[10:11] – måndag morgon

Sätter in bilder från magen och födseln idag.
Kom nämligen på en liten historia.

Lycka var när jag var gravid.
Lycklig blev jag när jag skulle föda.
Lyckligare blev jag när William föddes.
Lyckligast är jag nu när han finns här hos mig.

William ligger och sover i baby-sittern, och jag ska snart ta ner tvätten från tork och sen duscha.
Idag skulle jag behöva ner på stan men de är jätte kallt ju. Vill inte ut i den här kylan. Jag är ingen vinter människa föredrar sommaren och värmen.
Har räkningar som måste betals in den här månaden på massor av pengar hate IT!!!
Varför går de inte en månad utan massor av räkningar?!
Jag förstår inte vart dom kommer ifrån.
Har 3 månader jag ska betala in bb-räkningen på och säkert 4 mån tills apoteksräkningen inte behöver betals mer.
Telefon-räkningen låg på 1140 kr!!!Varför?!
Bredbandsräkningen på 1411 men den ska delas på 3 så.

Får hoppas men får lite pengar över i alla fall. Lite pengar är de som inte ska gå till mat och julklappar åt William. Behöver nämligen ett par nya jeans.

[21:23] – måndag kväll

Ringde Jenny efter att jag skrivit dagboksinlägget. Frågade om hon ville tona + klippa mitt hår och de ville hon. Är nu alltså nyklippt.
De är fortfarande långt men blev att klippa kanske en deci. Har inte varit till frisören på 2 långa år. Varför undrar ni säkert?!
JO de ska jag tala om. Jag blev super missnöjd sist jag var till frisören. Hon klippte mitt hår alldelses för kort och jag såg jätte kort-klippt ut. Så har klipp mig själv.
Men bad Jenny idag att klippa mig. Tänkte först prova att klippa lugg men sen tog mitt jag vågar inte över. Kanske lika tur de.
Tonade håret oxå i samma färg som jag har nu. Brunt gillar de klart bättre än när jag hade blekt hår, såg otroligt bimbo ut i de och jag vill verkligen inte vara nån bimbo längre (nu alla blondiner ska ni inte ta illa upp menar inte att ni är bimbos för de) . Sen är de faktiskt så att dom som passar bäst i blont hår är äkta blondiner, feak ser alltid feakat ut. Blekning är faktiskt inte så fint igentligen har jag kommit till insikt med efter 6år varav 4 med blonderat hår.

William är lite utråkad nu så ska underhålla honom.
Ska försöka hinna ringa Anna oxå, men de är alltid fullt upp på kvällarna.

Puss Och Kram
Madde & William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: