Dark Mode Off / On
Bebistiden

One of us Is gonna die young!

Åh fått en ny favorit-låt. The Ark’s nya, Jätte bra tycker jag den är.
Trallt på den hela dagen. Och min lilla prins tittar på mig som jag inte vore klok.

I alla fall har jag bestämt mig för att jag ska laga mat åt Björn nån dag den här veckan. Hoppas han tycker min mat duger, han är nämligen super bra på att laga mat och de är inte jag. Tror jag skrivit de förut?!
I alla fall sa han förra veckan till mamma att hans drömm just nu var att komma hem en dag och maten stod på bordet, för varje dag han kommer hit får han laga mat. Nu är de ju inte så att jag tvingar honom till de men jag törs inte laga mat åt någon mäster-kock! Jag vet ju att William kommer få mest färdiglagade köttbullar, pulvermos, fiskpinnar osv. Jag kan inte laga mat. De blir alltid förstört på ett eller annat sett. TEX vidbränt, segt, kokt förlänge.

Blir nog att vi åker till Ikea på fredag i stället för föräldra-penningen kommer inte förens på fredag.

Nä nu ska jag kanske diska.

Puss Och Kram
Madde och William

Bilderna: Några som betyder massor för mig!
Sassa . William . Melissa . William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.