Sjuk & 1 månad kvar till julafton

Ursch vaknade i natt med feber 39.0 och de kändes.
Ficj ta tempen medans William åt. Kände hur darrig jag var när jag lyfte han från spjäl-sängen till min säng.

I alla fall verkar de ha blivit bättre bara 37.5 nu .

Imorgon är Björn pappaledig och de var/är meningen att vi ska åka till Valbo och gå på Ikea. Tyvärr kommer ju inte föräldrapenningen förens på fredag och då har jag ju inga pengar… Och sen beror de på Björns volvo oxå om den kommer funka eller inte, de visar sig.

William har varit underbar hela dagen precis som han kännt att jag inte orkat så mycket.

1 månad kvar till William första jul nu. Ska bli så kul. Känns konstigt att man själv ska få julklappar. Vill inte ha nått. Vet att mamma köpt en von dutch dress åt mig för de ville jag ha. Men inte nått mer känns inte vesentligt. Vill bara att William ska få massor i stället.

Puss & Kram
Madde och William

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: