Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Efterkontrollen och julklappsköp!

(24 dagar kvar till jul) såg självklart allram 😀 i morse!

Var på efterkontrollen iag på vanliga MVC.
Jätte mysigt och lite sorligt att vara där när jag tänkte på att de är sista gången jag ska dit. Fast vem vet jag kanske har en bäse i magen igen om ett ½år 😉 .

Sussie (min BM) tyckte William verkade äldre än han är. Hon sa att om hon inte viste att han var 8 veckor skulle hon trott han var 3-4 månader för han är så framåt och mer på de pigga och vaknade sättet och ögonen mer mogna.
Hört de från många faktiskt på BVC oxå. Han är tydligen väldigt tidig min underbara lilla son. *Lycka*.

Sen efter efterkontrollen så ringde jag Cilla på mobilen så hon fick gå till MVC och möta mig så vi kunde gå ner på stan för jag skulle handla julklappar :).
Satte mig och vid BVC och ammade då kom en av mammorna från min föräldra-grupp jag hade under graviditeten hon skulle oxå på efterkontroll. Dom fick en liten flicka som heter Saga. Vi ska på efterträff den 15/12 klockan 15.00 och träffa alla ska bli skoj att diskutera förlossningen och allt. Sen så frågade hon om jag var intresserad av att ta och gå ut med vagnen på promenad och sånt. Skulle vara jätte kul om vi kunde göra så.

I alla fall kom Cilla sen och så gick vi ner på stan. De är verkligen skönt att gå ner dit. De är en bit så man får motion och sen känns de skönt att få frisk luft,

I alla fall köpter jag julklappar till:

Björn från William : AXE (box).
William från Mamma och Pappa :
Babyaktivitet ska man sätter i sängen tex med luckor och massor av saker att tuta och leka med.
Ett bi som surrar och sen en skjorta med bamse och ett par byxor dom ska han ha på juldagen då vi ska till Williams farmor och farfar på julmiddag.
Ska fira julen hemma i orsa! 🙂

Sen köpte jag en top och en tröja igenomskinligt tyg att ha på jul-festen och även på julafton.

Angående jul-fest så har Björn frågat mig om jag vill följa med på hans jobbs julfest precis som förra året ända skillnaden med i år är att en viss liten ung man ska med sin mamma och pappa dit 🙂 .

Nä nu ska jag kolla på familjeliv lite.

Pussar och Stora Kramar
Madde och William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.