Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Sann kärlek är kärleken till ett barn!

Idag har William varit hur go och söt som helst.

Lena kom hit och hälsade på idag så vi åkte först till TTV (Ta Till Vara min gamla praktikplats jobb under graviditeten). Var jätte kul att träffa Eva där inte sett henne på super länge. Hon hade satt upp bilden på mig ,William och Björn hemma. Den från FK / DD .

Jag och Lena åt pizza idag på American take Oway. Mumsi mumsi.

Köpte mig ett par svart byxor, fest-skor och örhängen till julfesten.

Nu ska jag gå och mata min son.

Puss och Kram
Madde och William

P.S
Underbart att träffa dig Lena. Du är en underbar Vän!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.