Nu ligger gosis i sin sitter brevid mig och sover. Han ska nog ha mat snart. Nu vaknade han. Ska snart ge han mat då.

I natt låg han och skrattade i sömnen *ler*.
Lät så gulligt helt plötsligt hör jag ett *asg* så jag vaknade och hör hur han snarkar efteråt. Han kan snarka min gosis.

Föresten hittade han sin snopp igår! :-O
Han låg och drog i den. Kanske lite tidigt?! Vet inte.

Nu kom jenny så ska sätta mig och prata med henne medans jag ammar.

[ 15 : 10 ] – lite nytt

Nyss var jenny här, Jag och William väntar på att Björn ska komma och hämta med oss till Kniva. Blir att gå ut med vagnen, Både vill och vill inte är faktiskt lite enstörning av mig ibland när jag går med vagnen (eller när jag gick på promenader innan William föddes ”villket var sällan” ) gillade jag bäst att gå själv eller men en kompis. Skulle man ut på promanader med skolan eller andra jag inte kände fick jag super panik! Sitter i mitt psyke de där. Känner mig så dålig på allt.
Vet att jag hatade idrotten i skolan och under hela högstadietiden var jag med på 8 idrottslektioner sammanlagt. Lathet?! Kanske en liten del mest var de mitt psyke som tog över, tyckte de kändes som alla skrattade åt mig och tyckte jag var fet. Vägde då 47kg!!! Och var 170 lång.
Hade som ni säkert förstår ätstörningar. Fick panik när jag gick ett kilo över 47 ville bara dö i så fall. Sen i 1:an på gymnasiet åt jag p-piller och träffade en kille och gick upp till 64!!! Villket jag ligger på än. Eller iofs när jag kollade mig på vågen här hemma igår vägde jag 62. Enligt mvc vägde jag 64 när jag skrev in mig men hemma vägde jag 62 (glädje våg!) 😛 . Så kanske de är så att jag väger 64 då? Är i alla fall min start vikt. Så ska vara nöjd. Vägde som mest 82 under graviditeten de var sista veckan och jag var sprickfärdig!
Men 2 veckor efter att William var född vägde jag 67 och nu 8 (snart 9) veckor efter väger jag 64 som min start vikt på mvc. De är ju en lagom vikt pga min längd ändå skulle jag vilja väga under 60 men de ska jag inte göra får då kommer jag se anorektisk ut och de vill jag inte göra igen.

Tyvärr så finns de vissa som håller enorm koll på vad jag äter för tillfället och jag får inte godis för villket gör att jag blir allment frusterad! Den personen vet inget om mina forna ätstörningar och varje gång h*n säger nått om vikten så får jag panik och känner mig förvirrad!
(Tala inte om de har i min gästbok om någon läser de).

Nu kommer Björn.

[ 22 : 15 ] – Kväll

Nu har vi varit i Kniva. Var helt okej. Fast William har ont i magen bajsat säkert 4 gånger idag och bara gråter. Upptäckte precis att bajset är grönaktigt med massor av korn och slem i var lika när han var förkyld sist så de är väl på gång igen då. Han har hosta och snuva redan. Den här gången har jag i alla fall en snor-sug.

Björn och jag åkte till Willy’s och handlade idag. Var meningen att vi skulle handla mat men så kom Björn på att han inte viste villken mat så de fick bli pizza från Z-krogen (vi köpte Sassa utanför där i april 94) . I alla fall köpte jag ny tandborste och lite gröt på tub. Hade köpt en Föräldrar och Barn på preem innan. Skriver upp detta pga vad ni snart ska få läsa… Gick bort till napp-hyllan för att köpa gul mam air napp tyvärr så var den gula ihop med en napp jag redan har och jag färgmatsar alltid napparna (Liten hobby jag har), så jag gjorde min första olagliga sak bytte plats :O . Fast kommer aldrig göra om de igen fick super dåligt samvete efteråt.

I alla fall åkte vi och köpte pizzan och sen så gick Björn in i duschen för att han ska ut ikväll, han går ut varje helg men de irriterar mig inte men idag gick han över min gärns när han ringer upp sina kompisar och säger att dom kan åka med oss till Bojsen. Björn kommer in efteråt och berättar om de. Han sa att dom skulle festa ihop här på bojsen så då blev de ju bättre för dom om alla kunde åka raka vägen dit så behövde dom inte åka två vändor. (Varför åker dom inte dit på en gång?!) I alla fall sa Björn till mig ”om du inte vill de säger jag väl de till dom” JO VIST!!! Hur snällt låter de då?! Hörr ni Madde är en sån .B I T C H. så hon vill inte att ni åker med oss till Bojsen. I alla fall så åkte vi. Trodde att om man är över 20 år borde man ha mognat något (den ena är iofs ”bara” 19). De första som sägs när vi kommer in i bilen är.
Ser att du köpt gröt ska du ha den och köra upp hehe (åååååHHHH vad roligt *suckar*) . (Sen napparna) dom har vi stoppat upp i röven haha, MOGET eller hur! de var ironi, sen min föräldrar och barn tidning. Är den där lika bra som bilsport. Jag svarade den är bättre! och dom vadå finns de några brudar som visar brösten och ammar där eller! Resan på 5 min kändes oändlig och Björn sjönk i mina ögon umgås med snorungar! William är fan mer mogen än dom!
Sen när jag ska ur bilen säger dom. Ha en kul kväll Madeleine hahahaha. Jag har nog en roligare kväll än dom där nollorna i alla fall. Sen hör man hur dom säger ikväll ska vi knulla osv, kul för dom då stackars tjejer bara som är så pantade att dom .k n u l l a r. dom. Värst var väl att dom påstod att alla säger skricker efter att få deras .k u k a r. i munnen tjejer älskar tydligen att suga av killar. Hmm då är jag ingen tjej då för inte fan älskar jag att suga av nån. Vist har man gjort de men inget jag tycket är underbart precis..

I alla fall tog jag William i baby-skyddet och sen hade Björn tagit ur vagnen. Sa till honom att jag kunde gå själv men han jag följer med. Lät han gå ner med vagnen i snödrivan och sen sa jag JAG tar vagnen. Han försökte ta den men jag ville inte ha med honom just då. Känner mig irriterad på honom. Hur kan han vara så jävla omogen!!! Varför kunde han inte bara säga till dom. Nä han låter mig umgås med barnrumpor!

Blir helt matt… De är sånna här gånger jag blir så irriterad på Björn.
Och sen att han verkar tro att han kan William bäst. De kan han inte. Han träffar William 3-4 timmar varje dag och om William gråter får jag ta honom, Iofs är Björn än bättre pappa än jag trodde men de irriterar mig att han vill göra sina besservisser över mig när jag träffar William hela tiden kan alla hans kropps-spåk.

Björn är en bra pappa och jag skulle aldrig vilja påstå nått annat men ibland gör han fel.
Tycker även att de är jobbigt att han bestämmer saker utan att diskutera med mig först. Dom sakerna är saker om William.
Vet inte om jag skrivit om detta förut men kan ta upp de.

Björn har bjudit med mig på julfest och när han frågade om de sa han att William också kunde följa med. Jag blev glad att han bad mig följa och tackade ja. Sen en dag senare kommer Björn hit och säger. Nu har jag fixat barnvakt till den 18:e (julfesten) min syster (14år) kan vara barnvakt hon tycker de ska bli jätte kul.
Jaså! Och de tycker han att jag ska gå med på? Lämna en 2 månaders bebis till en 14åring? Nä och nej tack! Min syster som är 16 har inte ens fått varit barnvakt 5 min när jag ska ut med sopor eller liknade och hon bor ihop med mig.
Dessutom känner inte William dom så bra än. Den ända han känner till 100% är ju mig och Björn.
Så jag sa nej på lördagen till Björn som blev skit sur och inte fattade hur jag inte kunde lämna William 2 timmar när jag kunnat lämna honom till Björn så länge…
DE ÄR EN STOR SKILLNAD DÄR!!! Björn är Williams pappa här är 24 år och har dessutom en BIL.
Hon är 14 år, känner inte William så bra än och har ingen bil. Nä och nej tack.
Hon får vänta i 3 år först.

Som ni hör är jag på förbannat humör.

Kram Och Puss
Madde & William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa