Dark Mode Off / On
Bebistiden

älska mig för den jag är

Kanske ska säga vad jag gjorde igår?

Jag och William och Jenny var nere på stan.Shoppade mig en svart skinnväska (SKIT SNYGG) på åhléns för 149.00 kr och Jenny köpte min gamla svarta skinnväska för en 20. Hehe. Hon ville ha den så den skulle bara blivit liggande i alla fall annars.

William ligger och sover i sin sitter nu med turkosa flez filt med en elefant på som jag fått som premie genom Vi Föräldrar.
Han har den över huvudet vill sova på.

Nyss varit på MM och handlat chickybits och sötsursås och libero blöjor som jag hade 50kr på eftersom jag handlat så många blöjor som krävs för att få 50kr i libero klubben.

Använder hela tiden de jag får rabatter på alltså håller jag min inte mest till en blöj-sort just nu har jag Willys egna som Björn köpt. Dom är bra läker inte eller nått så dom får en klar 10!
Dåligaste blöjorna som jag stött på än är pampers babyborn. Dom läkte igenom och blöjan fastnade i huden på William gillade dom inte alls. Dom får bara minus av mig. Men provade en annan pampers och den var jätte bra.

Fick min väst idag som jag köpt på tradera för 100kr (Skit snygg) använde den till affären kändes kanon slapp jag ha jackan de blir så jävla varmt i dom här + graderna +4 ute!

Sett att de kommit nån ny film nu masjävlar… Och självklart överdriver dom dalmålet nått enormt… Varför?! Om dom nu ska göra filmer om ett landskap varför sätter dom in stockholmare som skådisar? Blir fel tror mig. Alla som är från dalarna hör ju att de inte låter äkta. Kolla bara på dubbel 8 . Suck…

Nä nu ska jag ta och göra nått annat.

Puss på et alla underbara läsare
Madde och William

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: