Dark Mode Off / On
Bebistiden

William blåste liv i mina lungor

[ nollett.trettiosex ] ( 01:36 ) ”mitt i natten” – Dagen börjar

Jag har vänt på dygnet som många säkert redan märkt.
Men jag kan inte sova normala tider. *suckar*.
Nu är de 4 dagar kvar tills den berömda mensen kommer med den älskade mensvärken. Inget vidare. Har redan mensvärk. Men ska inte klaga igentligen
varit utan mens i 9 månader så. Den 5:e ska de vara ett år sen jag hade äl enligt familjelivs ägglossningskalender. Kanske?! Jag tippar ju fortfarande på att jag blev gravid den 11:e. Cilla (lilla-syster) fyller sjutton år om tretton dagar så måste köpa en present. Och jag har noll koll på vad sjuttonåringar vill ha. Hon är dessutom den seriösa tjejen med pojkvän sen 1½år tillbaka så man får väl inte köpa nått som han ska köpa. Nä jag får försöka komma på nått smart och bra.
Om 29 dagar fyller mamma år oxå. DE blir ganska lätt därimot mammor blir glada av tanken att man köpt nått.
Och jag fyller tjugoett om 40-io dagar! DE ni. Känns ganska roligt faktiskt.
William blir 3 månader imorgon. Min stora LILLA kille. Älskar honom så mycket. Han blir mer och mer idivid nu. Och skrattar oftare. Första skrattet han gjorde var när han var 1 månad men nu är de riktiga gapskratt ibland *ler*.

Nu ska jag nog försöka sova lite, börjar allvarligt talat bli riktigt trött.

Pussar och Kramar
Madeleine & William

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: