Dark Mode Off / On
Bebistiden

Obehglig händelse!

Ingen vettig rubrik.

Ny dag och fredag.
4 dagar kvar till William ska få sin första vaccination.
JA jag ska vaccinera. Är helt för vacination. Vill inte chansa
vet att folk säger att dom blir sjuka osv av att man vicinerar
men samtidig dom KAN även dö om dom inte får vaccinet så
jag tar de säkra före de osäkra och vacinerar. Ska höra om att
själv bekosta vaccin mot tuberkulos på William, de är en spruta
bra att ha tagit kosta vad de vill.

Och som vanligt sitter jag här natte tid. Vet inte vad mitt problem är?!
Ska leka med Marie i helgen. Och ska se om jag och Björn eventuellt ska
ta en promenad imorgon efter att han fixat bilen.

Igår kväll dvs 6 jan så somnade jag på Björns soffa var helt utslagen och
trött gick och la mig i hans säng och upptäckte inte ens att han och William
gick ner till grannen (björns kompis Danne), Så trött var jag.

Nä nu ska jag kolla runt lite mer på familjeliv.

[ 03:04 ]

För cirka 20 min sen knackade de på mitt fönster!
Bor på botten våningen och de har inte varit några problem innan.
Där utanför står en äldre man (85+) och jag BLEV bokstavligen skräckslagen till saken hör jag är mörk-rädd. I alla fall så frågade jag vad han ville och ha sa. VET du vem jag är. Jag svarar : Nej. Han: Problemet är att de vet inte jag heller. Eftersom jag haft sommar jobb innom vården slog jag ihop 2 och 2 och fick ett han måste vara dement.
Så jag ringde ett älderboende här i närhetet (chock kallas de skakar än), dom säger att dom inte saknar någon och sa att jag kan ringa polisen. Hade inget sånt i huvudet :-S . I alla fall gör jag de och gubben fårgar om han får komma in villket personalen på älderboende sagt nej till. Han börjar bli arg och frågar om jag ringer polisen jag svararjag ringer någon som kan hjälpa dig HAN blir skogstokig och höjer knytnäven. Tack och lov pratade jag med POLISEN då som skickade patrull men jag blev ändå livrädd. Min syster pojkvän och min syster hyr ett rum av mig och jag tackar GUD att dom var hemma annars hade jag brytit ihop!
I alla fall tog syrrans kille över snacket och de gick bra sen. Kommer jag tillbaka och då fick han tok ryck igen och tog tydligen tag i mina underlägg till utomhus stolarna och tänkte slå igenom rutan jag såg bara nått komma mot rutan och rusade skrickandes med händerna över huvudet (min syster stod och såg på) ut till data-rummet där William ligger och sover. Polisen kommer i alla fall till sist och tar med herren bort härifrån. Tog 5 min för polisen kändes som 4 timmar för jag är så rädd. Och William vaknade så klart och är orolig nu när mamma sakar som ett asplöv.

[ 17:08 ]

Ursch! Händelsen igår sitter kvar i kroppen och man springer paranoit och kollar mot fönstet.
Väntar på att Björn ska komma hit. Vi ska på HM och apoteket. Behöver lite små plock.
Hmm ja annars så händer de inte så mycket är trött som tusen (sover ju dåligt).
William busar och leker och så idag läste vi max nalle. Bok med bilder som jag inte läst för honom förut. Läser lite för honom faktiskt fast han är så liten än. Sjunger även sånger. Gjort en sång själv jag sjunger när han är trött.

^Nu ska William sova ja sov nu lilla vän. Mamma är ju här hos dig de vet du lilla vän mamma älskar dig och är här när du vaknar imorgon igen.^

De är ju mer en vers man behövs inte så mycket mer.

Puss Och Kram Vi syns på stan
Madde och William

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: