Idag har jag träffat en tjej jag träffat på FL som heter Johannah och har en dotter Mikaela som är 10 dagar äldre än William. Vi tog en fika nere på stan. Hon var super trevlig och de var verkligen kul att lära känna lite nytt folk.

Sen har vi varit hos Williams farmor och farfar för hon fyllde år.

Vet inte om vi gjort så mycket mer?

Sitter hos Björn nu. William leker med Björn och jag äter Chips och dip.
Är hungrig som FAAAAN! Fy fan för att inte kunna äta med mer en än person.
Hatar att ha ätstörningar. Men vet inte hur jag ska göra mig av med dom heller.

Vill så gärna men de går inte.

Kram Och Puss
Madde & William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa