Dark Mode Off / On
Bebistiden

kom och lek med mig i snön

Idag har jag träffat en tjej jag träffat på FL som heter Johannah och har en dotter Mikaela som är 10 dagar äldre än William. Vi tog en fika nere på stan. Hon var super trevlig och de var verkligen kul att lära känna lite nytt folk.

Sen har vi varit hos Williams farmor och farfar för hon fyllde år.

Vet inte om vi gjort så mycket mer?

Sitter hos Björn nu. William leker med Björn och jag äter Chips och dip.
Är hungrig som FAAAAN! Fy fan för att inte kunna äta med mer en än person.
Hatar att ha ätstörningar. Men vet inte hur jag ska göra mig av med dom heller.

Vill så gärna men de går inte.

Kram Och Puss
Madde & William

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: