Dark Mode Off / On
Bebistiden

Söt som sockerdricka

[ 10:25 ] – Midnatt råder tyst de är i husen…

Nu har en ny dag startat. Anmälde William till baby-sim igår på grand här i Falun.
Hoppas kontraktet på lägenheten kommer idag vill flytta in!
Ska ringa Försäkrings-kassa och kolla om föräldra-penningen också. Och så ska jag söka bostadsbidrag från den första mars också.

Mycket som händer nu. Ska börja plocka nån dag också.
William ligger i spjälsängen nu och väntar på att vi ska tvätta honom. Eller bada rättare sagt.

[ 22:12 ] – Kväll

Idag har jag tagit de lugnt. Och de var ju inte så bra kanske.
Nyss fick William lite tillägg plus bröstmjölk 5 min.
Nu sover han.
Har även duschat William för första gången idag. Åh vad skoj han tyckte de var.
Började med att blöta fötterna sen magen och sen håret så fick han smaka på duschen lite för att inte bli rädd. Var till Björn sen idag åt sibylla hamburgar så jävla gott var när jag var gravid jag åt de senaste. Sibylla är godare en donkén, max och burger king och allt vad dom heter.

Nu är de godnatt från oss.

Puss Och Kram
// Madde

——————————————— ———————————————– ———
Visa för Vindes ängar!          . Låt text .

Det går en flicka i Aspe-lunden. Jag har ett gulnat fotografi. Med åren blev hon en dröm, en saga, en ensam vandrares symfoni. Jag ville skriva en sommarvisa, där ögonblick blir till evighet, men ord blir stumma och toner dunkla, min innersta tanke förblir en hemlighet. Det går en vind över Vindens Ängar. Det fladdrar till i en tyllgardin. Jag ville sjunga min sommarvisa med sol och blomdoft i melodin. Jag ville sjunga om Katarina till träklangsflöjter och alcymbal, men vindens toner blir sommarn’s sånger. Jag blir förstummad i björklövssal. Det går en vind över Vindens Ängar. Det fladdrar till i en tyllgardin. Och jag ska skriva min sommarvisa med sol och blomdoft i melodin. Och jag ska sjunga min sommarvisa med sol och blomdoft i melodin.
_____________________________________________ ___________________________

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: