Dark Mode Off / On
Bebistiden

Bvc och stan

[ 18:09 ] – middag

Var på bvc med William idag han växer påmin lilla kille men fick rekomendationer att ge honom gröt runt lunch from nu. Och så ska jag införa smak-portioner på motot, majs och potatis och palsternacka. Potatis kan man göra själv. Hon sa att hon inte burkade rekomendera detta före 6 månader men eftersom William är så pass stor så måste han få mer mat här är som en 6-8 månaders i storlek.
I alla fall var hans mått.

• Huvudomfång: 42.8
• Vikt: 7810 gram
• Längd: 68 cm

Han är så stor min lilla kille. Svårt för mig ibland att se på andra bebisar och jämföra ålder. Han ligger mycket mer i längden än dom iofs är både jag och Björn långa jag är 1.70 och Björn är 1.85 så han blir ju lång.

Ringde Jenny innan jag gick ner på bvc föresten klockan var då halv tio och Jenny lät som en zombie men jag sa till henne att gå upp och vara klar om en timme så vi kunde gå en sväng på stan villket vi gjorde. Gick till american take away och åt en lunch bufé. Sen träffade vi Jennys kompis Terese på HM så vi gick och tog en fick och jag drack café laté och tog en choklad boll.
Träffade Björns farmor på stan och sen även Björns kusin Anette och hennes pojkvän och Williams ena tremänning Lukas som är 9 månader.

Köpte en pjamas med grodor på på kapphál åt William oxå.
Gick hem med Jenny och vi diskuterade framtiden. Jag får panik när jag tänker på hur jag ska göra med allt. Vill jobba så jag får bra föräldra-penning får jag inget jobb blir de att plugga men pluggar jag kommer jag inte vara klar förens om 5 år och då måste jag jobba ett halvår eller sex månader för att få föräldra-penning och då får inte William nån glädje av de syskonen. Jag kommer dessutom vara 26-27 år då. KÄNNS som jag vill skaffa ett till barn om ett, två år så William får glädje av syskonen. DE här gör mig så ledsen.

William har i alla fall fått en bit-ring från mam som han älskar.
Nu ska jag gå ut till han och Björn i soffan.

Puss och Kram
// Madde

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: