Dark Mode Off / On
Bebistiden

Februari början

[ 13:05 ] – Eftermiddag

Jag och William gick upp tidigt idag klockan tjugo över åtta.
Annars har vi brukat sova till tio halv elva. Men William somnade klockan
nio igår så de känns jätte bra att jag fått gått upp i tid.
Ringde Maria på Bvc idag och sa att jag oroas över att William får för lite
mat så vi ska på vägning imorgon klockan tio för att kolla. Hon sa att han
kan vara i en till-växt period.

William ligger på golvet och verkar otålig. Antingen är han trött eller så är han bara mammig. Ska vara lite med honom. Borde kanske vila lite själv nu.

Idag blir de i alla fall att stor handla på Willys. Ska handla 3 packet libero blöjor då tänkte jag.

[ 22:40 ] – kväll

Hade tänkt lägga mig i tid idag, men som ni ser blir de inte så. William är på inte sova humör och jag är stressad pga detta eftersom vi ska på bvc imorgon.
William skrämde mig nyss. Han spydde världens spya efter att ha ätit semper då menar jag _världens_ spya!!! Hela sängen blev ner spyad och hela jag. Var som när någon spyr som magsjuka. Hela sängen såg ut som här har jag kastat mjölk typ!
Fick panik och ringde björn som sa till mig att ringa mamma. Ringde mamma och de var lugnt Melissa hade gjort likadant hela sitt första levnads år.

Kram & Puss
// Madde

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: