Dark Mode Off / On
Bebistiden

Bajs

[ 09:06 |morgon

Nyss åkte BJÖRN till jobbet och WILLIAM låg och åt när BJÖRN skulle åka så jag tänkte att jag skulle somna om. *Snopet* för mig min lilla prins passade på att lägga ett rejält lass och eftersom han precis slutat äta och BJÖRN sprang runt i lägenheten så ropade jag på honom som fick byta på WILLIAM. Så han fick tvätta och byta på prinsen som tyckte de var dax att gå upp då… KLOCKAN åtta *gääääsp* . I alla fall har WILLIAM varit konstig i magen dom fyra senaste dagarna helt löst och så har han bajsat säker sex till sju gånger på ett dygn. Tror de är pga att jag ger honom puré och gröt, bröst-mjök och tillägg numera.

MAN blir fan BAJS fixerad när man får barn. Allt krätsar kring. Har han bajsat idag. Han har inte bajsat idag. Hoppas han bajsar imorgon. Idag har han bajsar 4 gånger har han nått i magen. Idag är de normalt igen. Helt otroligt hehe.

Nu ligger WILLIAM och kollar på tecken-spåks barnprogram på ettan. BJÖRN har bara 1:an , 2:an och 4:an!!! Blir halvt tokig.

[ 13:37 |Dag

Nu har BJÖRN äntligen kommit hem. Han är inne i köket och lär WILLIAM laga mat hehe. Nyss sa han vatten 2 och en halv deciliter. hehe.
Jag sitter här framför datorn och slappar. VILL flytta nu vill packa in alla saker i flytt lasset och sen åka i väg och börja pynta i VÅRAT nya hem på GALGBERGET. Fick min press bild godkänd men de börjar visas imorgon. Är nöjd med bilden faktiskt kolla gärna för den är på pressen.
Blir köttbullar här och jag har beställt 8 stycken! HUNGRIG som en varg är jag. Beror kanske på att jag haft mens. Hade mens som vanlig bara 2 dagar! Jippi nu är jag nöjd i alla fall hatar att blöda i massa dagar. Då kan man leka som vanligt igen hehe.

PUSS OCH KRAM
//madde\\

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: