[ 00:52 ]MidNatt

Sitter uppe i min ensamhet. WILLIAM sover. Och jag ska snart göra desamma. Är ganska trött faktiskt. Hon som ska ha lägenheten ringde idag.
Känns lite sorligt att flytta också finns ju små minnen av WILLIAMs första tid här. Och min sista tid som gravid. Kommer även sakna att bo ihop med CILLA. Men samtidigt känns de skönt också. Får ju inreda ett nytt hem och dessutom får jag fixa och dona helt som jag vill. Får STOR ute-plats och WILLIAM kommer kunna springa runt och leka som han vill där.
Kommer bli bra och kul.

BJÖRN är ute med ”grabbarna” idag. Kul för honom att göra nått nästa helg ska han hjälpa mig flytta. ÅH vill flytta nu! Vill ha städat och snyggt omkring mig.

Vi ska på baby-sim idag klockan 11.30 så måste gå och lägga mig nu måste nästan gå upp vid 8.00 imorgon så WILLIAM får lite gröt.

[ 07:59 ]Morgon

*Gääääsp* vaknade klockan halv åtta. Nu är de morgon enligt WILLIAM. Han vaknade med att bajsa idag igen. Hmm igår fick han ingen gröt eller puré så jag trodde magen skulle vara lugn idag. Funderar på att inte ge honom gröt idag heller, men problemet då är liksom att jag helst vill ge honom gröt för han sover så bra då. Han sover hela natten nästan. Inatt var de tuttande var och varannan timme igen. När han fått gröt och eventuellt puré har han sovit hela natten.
Hopp nu BAJSADE han igen. Lika bra att vänta ett par min så han får ur sig allt. HUR blir de här på baby-simet då?! Dom har iofs bad-byxor som skyddar. Får hålla tummarna att han blir bättre i magen snart. För han bajsar minst en gång i timmen.

[ 09:53 ]Morgon senare

Nu sover WILLIAM och jag sitter här. Om en halv timme kommer BJÖRN hit och hämtar oss. Vill åka på baby-simet nu. Och jag vil flytta jag vill fixa i lägenheten göra snyggt osv.

[ 15:13 ]Dag

ÅH vad glad William blev idag när vi kom till baby-simmet aldrig under hans fyra och en halv månad har jag sett honom så glad. Han blev jätte ivrig redan när vi kom in i badhuset. Han började vifta med händerna och fötterna stampade han med när han stod i mitt knä. När gruppen före oss gått upp ur badet och Björn hoppade i först för att ta med William ner i vattnet blev William super glad.

Björn gick under vattnet efter sången vi börjar med som går så här.

Skrudeluttenli skuddeluttenlej vad heter du?
William ja William så heter du.
Skrudeluttenli skruddeluttenlej vad heter du?
Nästa barn och sen hela vägen runt.

Vi fick lära oss vända barnen den här gången och även ett nytt grepp.

I alla fall så gick Björn under ytan medans William var ovanför. När Björn kom upp började William skratta av förtjusan. SÅ gulligt!

Sen när vi sjöng slutsången så blev William lika glad igen och började vifta och plaska med armarna.

ÅH tack att jag fått ett sånt underbart barn som William du får mitt hjärta att slå dubbla slag. JAG älskar dig mer en allt annat.

[ 19:33 ]Kväll

Men SUCK jag la in balla fakta i min press (den lunar har). PÅ mindre en ett dygn har två killar hittat till min press och börjat ragga. Jag skrev på cevilstånd Va?! Tror ni inte kära vänner att en massa jävla desperados ska försöka ragga upp en.
Jag tycker själv att när man ser att någon har barn så förstår man aha hon är nog inte intresserad har tom skrivit i pressen att Williams pappa BJÖRN var närvarande vid förlossningen borde men då inte tänka aha dom kanske är ett par. Iofs är jag och BJÖRN inte de men ändå.
Jag vill inte ha en massa snuskiga killar i mitt krypin som bara är ute efter att ragga.
Tog bort Balla Fakta igen. På intressen hade jag lagt in intressen min familj.

BJÖRN tog med WILLIAM till farmor och farfar idag medans jag sov på soffan villket jag kände att jag behövde. Är hos BJÖRN än. Vi ska äta fiskpinnar och mos och sen ska jag hem och kolla på Förhäxad min favorit serie. Spelar in den på Videon hemma.

Puss och kram
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: