[ 10:36]MORGON

Var nyss på syning av lägenheten. ÅH vad fin den är. Jag ska få omtapetserat i sommar! Tapeterna var slita och därför ska jag få välja vad jag vill ha.
Åh vad jag vill flytta in nu. Men ikväll sover jag och WILLIAM förhoppningsvis i lägenheten. Tar med mig datorn och telefonen dit. Kommer kanske inte ha bredbandet eller ADSL imorgon eftersom jag inte vet om http://www.telia.com håller sina löften.

Vill börja möblera. OCH jag måste verkligen tvätta när jag kommer dit. Känns som de behövs. Hoppas även att BJÖRN fixar diskmaskinen snarast.
Vill börja diska för de finns inget underbarare än ny disk.

Klockan två ska jag och WILLIAM på unga föräldrar. Hehe lät ju dumt de där han har ju inga barn. Jag ska på unga föräldrar och WILLIAM ska med.

PUSS OCH KRAM
mamyleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: