Dark Mode Off / On
Bebistiden

Billiga klädköp

[ 17:38 ]Eftermiddag

Nu sitter jag vid dator min prins WILLIAM ligger i vagen och sover så sött.
Jag har packat upp allt nu.

Mormor och mamma har varit här sen i lördags tyvärr har mitt dåliga humör varit på sin spets… VA FAN ÄR DE FÖR FEL på mig… Jag mår konstant illa, svimmingskänslor, näsblod på nätterna och huvudvärk hela tiden. Imorgon måste jag ringa doktorn, stor viktminskning… VILL inte men måste märker ju själv att jag är sjuk.

Skaffade nya linser idag. Linser man kan ha på dagen och natten pga att jag vill slippa ha glasögon på mig när jag ska mata lilla skrutten på kvällen. Ganska dyra dock. 800 för sex par men jag ska ta dom på autogiro och då blir de 300kr per månad.

Gick en vända på stan och upptäkte att de fanns billiga kläder i gallerian för 25 kr och 45 kr. Hittade tre skit snygga kläder. DOM var mode kläder och hade varit med i en brand. Handlade två för 25 och en för 45 kronor. Pang PRIS.

Puss och Kram
MADDE

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: