[ 18:20 ]KVÄLL . 7:e mars 2005

Idag tog jag vagnen tidigt ner på stan och gick till optikerna (synsam) och kollade ögonen. Allt var helt okej.
Efteråt gick vi och mötte JOHANNAH och MICHAELA kollade runt lite på stan och hon bjöd mig på en läsk.

När jag kom hem ringde jag en av dom vackraste vännerna jag har ANNA tyvärr så träffas vi inte så ofta och de är tråkigt men de blir ju så när man bor långt från varandra och gör olika saker. Hon pluggar och jobbar och jag är mamma-ledig och har ganska fullt upp. Får se om hon eventuellt kan komma förbi imorgon hoppas de.

Nu är vi hos BJÖRN ska sova här i natt för han ska till banken imorgon och höra om lån till en ny bil.

WILLIAM snurrar och ålar nu. Går så fort! Vill stanna tiden lite eller inte är ju underbart. Han är ute med sin pappa i köket och jag sitter här på datorn.

PUSS OCH KRAM
MADELEINE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: