Dark Mode Off / On
Bebistiden

Muppar och Fragglar = True Love

[ 14:55 ]Eftermiddag . 6:e mars 2005

Idag har WILLIAM varit på baby-simmet igen. Han BOKSTAVLIGEN älskar att bada. Han plaskar och simmar och jollar av lyckan.
Älskar honom så högt.

WILLIAM vaknade klockan sju i morse av att solen sken in genom fönstret. Jag hörde joller och skratt i sängen så gick upp vid åtta. Tog en dusch medans WILLIAM lekte i sin säng. Sen tog jag honom och tvättade honom, bytte blöja och satte honom på toaletten. Men idag kissade han inte i den. Han har gjort de två gånger den senaste veckan. DUKTIG KILLE .

BJÖRN håller på att laga mat. Och WILLIAM ligger och vänder sig från rygg till mage hela tiden. Nytt nöje tror jag. Nyss snurrade han runt.

PUSS OCH KRAM
MADELEINE

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: