Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

BVC (INNAN)

[ 08:46 ]MORGON . 14:e mars 2005

Jag sitter hemma. BJÖRN ska skjussa oss till BVC. Ska bli kul att väga och mäta WILLIAM jag satte på honom 80 kläder idag lite stora men inte FÖR stora. Så han är säkert 75 lång nu. Jag är nästa säker på de tror han väger mellan 9500 och 10kg! Ska bli kul att se om jag har rätt.

Nu är han i sin gå-stol och trycker på knapparn och promenerar runt på BUS äventyr. Jag har en KORG med gosedjurshundar på en pall brevid balkong dörren och den ska han ha till varje pris. Hehe bus-ungen min.

Nu hör jag att de är byta blöj dax. Kommer mer efter BVC.

[ 17:46 ]KVÄLL

Skrev ett SKIT långt dagboksinlägg tidigare idag men min jävla puckade dator vägrade registera de.
Så kommer ett nytt möjligen förminskat.

Hade helt fel på vikt och längd på min lilla skrutt-unge. Han fick en spruta vaccin .
När vi kom hem fick han rödspätta på burk, jag är en sån där dålig ung mamma som inte ger mitt barn eget puré:at mat utan köper på burk semper. *hehe*. I alla fall så tyckte WILLIAM att de var skit äckligt och spottade och fick kvävningar. Så han fick frukt-puré efteråt de var gott i alla fall.

Ska skriva om BVC mätningen och så nu de är väl de ni vill veta eller hur.

BVC vikt och längd 5 månader

HUVUDOMFÅNG: . 44.2
LÄNGD: . 70
VIKT: 8920

Sprutan gick jätte bra och ta han skrattade till som vanligt. Han är rolig min lilla kille. Fast han har lite feber nu 37.5 så lite gnälligt och ledset.

Just ja mamma har köpt hundvalp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa