[ 07:43] . MORGON . 23:e mars 2005

Känner mig som 7 svåra år! WILLIAM tyckte de var morgon klockan 05:00 idag. Jag lät han ligga ett tag tog upp honom för att äta 05:05 då hade han bajsat så var bara att gå upp och göra morgon tvättningen klockan fem. Snacka om zombie varning. Tvättade WILLIAM som självklart ansåg att de var morgon.La han i min säng och han låg och sprakade och gnällde la han i spjälsängen grin och gnäll. Låg ändå kvar i sängen till 07:20 sen fick jag inse att de inte var någon idé att försöka sova mer. JAG kommer aldrig klara att gå upp klockan 5:00 de går bara inte! Kommer vara halv död fram tills hösten. Okej inte riktigt men nästan. Fast så är de att ha barn bara att vänja sig.

Nu ska jag göra normal morgon prosiduren. Duscha, sminka mig och ge WILLIAM gröt.

Imorgon kommer FÖRÄLDRA-PENNINGEN känns så jävla bra, behöver pengarna.

Puss och Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.