Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Motion

[ 22:24 ] . KVÄLL . 22:a mars 2005

Min dag började klockan 06:00 . Jag gick upp och badade WILLIAM i baljan, duschade själv efteråt. Gjorde i ordning gröt åt WILLIAM hade i frukt puré och han åt utan att vara ledsen. sen gick vi ner på stan. Var till optikern och kollade synen efter två veckor med nya linserna i även på natten. Fick ett skit besked ögonen är sjuka och jag får lov att ha GLASÖGON i en hel jävla vecka. Bajs typ. Hatar glasögon på mig själv ser ut som ett krockat skithus…

I alla fall gick jag vidare till GRUVSTADEN och hämtade katalogen med tapeter. Blir grönt vardagsrum och hall och blått sovrum. Kommer bilder då med allt. Kanske jag kan hämta soff-bordet i helgen när vi ska till furudal.

Träffade JOHANNAH & MICHAELA nere på stan så gick in på babyproffsen och kollade på bilbarnstol åt WILLIAM en britax för 1988 på kampanj pris. Ska köpa den.

Promenerat skit mycket idag först ner på stan tar 40 min. Sen från stan till britsarvet tar 20 min och sen hem till BJÖRN som bor i harldsbo och de tar 40 min! Kollade vågen väger 56KG!!!

Puss och Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.