7:55

Åh villken mysig väckning jag gick idag *ler*.
William vaknade runt fyra och verkade oroad så la honom i min säng.
Så han somnade om klockan 7.15 hörde jag att någon håll på att smälla i
järnet på min säng (har sån där svart säng från jysk som är typ järn, dubbel säng 180 säng stor härlig och underbar. I alla fall försökte han ställa sig upp i den och ansträngde sig i massor och jollrade lite. Så jag tog honom pussade honom och la han i spjälsänger och sprang upp och satte vatten på vattenkokaren och fixade vällingen åt honom.
Så fick han den i vanlig ordning och efteråt tittade han bara på mig och log. Så är frågan idag på lunarstorm hur man blir väckt (skrev för första gången sen vet inte när) att jag blir väckt av min son och att de är de underbaraste väckningen som finns. ÅH vad jag älskar dig MIN prins William. Kärleken till dig är större än något annat.

21:24

Så redan kväll. Kollat på a simpel life 3 och skrattat, snacka om att dom där tjejerna är helt galna med stort G. Har tvättat idag och lekt med William som busat på för fullt. Björn kom hit och vi åt lite. Lekte med William och tittade på tv.
Imorgon mina kära läsare ska jag på JOBB intervju klockan 13:OO och jag känner mig så jävla spänd och liten så de finns inte kommer jag klara de här. Hoppas verkligen de skulle varit så skönt att få in en fot nånstanns så jag kanske kan få ett jobb så småning om. FAN för att hoppa av gymnasiet.
Björn sticker till Polen på måndag och stannar tills på onsdag-kväll så vi kommer inte träffas förens på torsdag. Blir nog kul för honom. Och jag ska ut på lördag. Ska bli så kul.
BTW har nya prylar massor att kolla på bland annat massor från dopet :D.

Puss Och Kram
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa