Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Girl´s just wanna have fun

13:2O

Så nu har jag, sminkat mig, fixat håret, duschat, och bostat tändera och de är bara några små timmar kvar till jag och Johannah ska träffas för att sen ha en förhoppningsvis jätte rolig kväll.
Känns kul första gången sen den nionde januari tvåtusenfyra som jag ska ut på krogen. De blir 4 nästan 5 månader fel-räkning trodde de var 1½år, men spillerill några få månader spelar väl ingen roll.

William min älskade prins sover i sängen just nu. Känns lite vemodigt att lämna honom ikväll med Björn trots att jag vet att jag inte gör något fel i att roa mig själv en kväll känns de fel. De känns som om man är mamma ska man också vara mamma och inte lämna sitt barn bara för att roa sig själv. Trots att alla hävdar motsattsen att man behöver vara inte bara mamma nån gång. Men han är ju mitt allt och mitt liv jag älskar honom så högt svårt att vara ifrån någon man älskar ju.

Vi sov hos Björn i natt och bli lika i natt också.

Kram och Puss
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.