7:49

Nu sitter jag här. William kryper runt på golvet. Och hittar på massor av bus.
HAN sov jätte bra i natt från klockan 2O:OO till klockan 6.3o! Känns helt underbart.
Ändå är jag trött hel skumt. Ska ta och dricka kaffe så kanske jag piggnar till. Har ju mjölk hemma för än gångs skull. Glömmer jämt köpa mjölk och kaffa måste man ha MJÖLK i.

Får se vad den här dagen har att erbjuda. Tror i alla fall jag ska göra en ost-macka och lite William få lite ost. Han fick riven ost igår och de var tydligen de godaste han ätit. Vi åt tacos.
Nu borde Björn antingen på arlanda eller uppe i luften på väg till Polen.

Puss och Kram
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa