Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Bebis.

6:52

Shit pommfrit vad jag är trött. William vaknade klockan 5:OO och ville gå upp. Kan ju säga att de vill inte jag. Jag lever knappt före klockan 6:OO på morgonen.

Insåg att jag var tvungen att gå upp klockan 5:45 gjorde gröt och matade honom, och GÄÄÄSPADE! Villket jag gör än. Har lagt jonom för att sova en stund till nu och när jag hör att han somnat ska jag duscha.

Är meningen att vi ska träffa föräldra-gruppen idag. Men vet inte om jag orkar och sen behöver jag städa här (som alltid känns som man städar varje dag), jag vill sova lite plus att William verkar hålla på att bli förkyld). Vet att jag är taskig om jag ringer och säger nej! Men de känns dumt att gå nånstanns om William är förkyld.

I alla fall har jag bestämmt mig för en Brio vagn som finns på baby-Proffsen mamma sa att den var sänkt med nästan 1000 kronor och de är en sulky typ som man kan fälla ner så han kan ligga i den. Ska åka och kolla i helgen.

8:23

ÅH tillåt mig att kräkas… Blir så jävla trött på alla nät-raggare. TRÖTT, TRÖTT och jävlit trött. Jag har skrivit stort och TYDLIGT jag är inte intresserad av nät-raggning alla som nät-raggar blockerar jag. Likt förbannat så fortsätter nollorna… Min blockeringslista är skit lång.
ÅH om man hade pojkvän så man slapp ha en massa nät-raggare på ens sida.

Ringde nyss bvc fick nojja för de var en mamma framför mig i mat-affären förra veckans onsdag och hon hade med sig sin son som hon sa hade mässling! DE man vaccinerar i mot, så idag verkar William förkylt och har lite feber kollar i en bok och då står de att de är symtom för MÄSSLING! Jag min hypokondriska hysterika ringde BVC men hon lugnade mig, mässling är utrotad i Sverige så mamman måste sagt fel. Tack och Lov!

14:53

Då ska jag jobba nästa vecka. Eller jobba är fel ord jag ska gå med och lära mig tisdag,onsdag,tordag och fredag. Känns både bra och spännande. Tänker på Lilla William bara. Verkar som de blev krisigt för Björn så ska höra med min syster om hon eventuellt kan ta honom någon av dagarna. Tex dom dagarna som är kväll för de gäller de bara nån timme. Ja får se. Hoppas att de ska lösa sig. Cilla får ju självklart pengar om hon passar William.

Annars är jag bara jätte trött, och William snorar för fullt! Så min lilla skrutt verkar vara på gång att bli riktigt sjuk lagom till helgen.

2O:37

Nu har jag träffat Björn. Eller vi har träffat Björn, William blev jätte glad.
Pratade om hur jag skulle jobba osv, men allt löser sig.

Vi hade jätte trevligt tyckte jag. Saknat honom han är ändå en slagt trygghet för mig.

SÅg ni programet med Linda Rosing.Tycker synd om henne samtidigt som jag tycker hon är för mycket. Förstår inte hur hon kunnat bli sån front figur?! Vad har hon gjort?! Varit med i BB förut.

Puss och Kram
madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa