I5:34

Då har jag köpt ny vagn bild finns här i dagboken men vill ni ha en närmare kolla finns den på http://www.babystugan.com/product_info.php?c… tänkte först på en nalle puh vagn men ångrade mig i sista sek och valden en med musse pigg tyckte den var sötare. Så fick man med en leksak på den också.

Idag är en totalt jätte tråkig dag. Ser ut på himlen som ska ska bli åska så törs inte gå till Coop. Annars skulle jag gått dit och köpt libero up and go för om man köper de får man en jätte söt kanin på köpet.
Ska se om solen börja lysa igen. Kanske borde köpa gräddfil då också så jag kan få chips med dip. Kommer säkert inte bli nån sol.

William är på super duper humör.
Och mamma och có kommer hit imorgon. Känns helt underbart saknar dom så!

21:42

Nu ska jag snart gå och sova. Är trött sen kommer ju mamma och dom imorgon längtar så. Ska bli underbart att träffa dom igen var så längesen. DE är så hemskt att bo så långt ifrån sin mamma.

Nu blir de god natt här.

Kram Och Puss
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa