15:38

Igår fick William ett Nike set av sin faster Emma. Hon hade köpt de i turkiet så de måste vara andra storlekar där en här för de stod 92 man de är precis lagom på William, som inte är 80 än.
De ä ju en kopia sa hans syster, men jag är nog den sista människan på jorde som bryr mig över märken. De viktigaste är att kläderna passar och är slit-tåliga.

I alla fall skrev jag in mig på NTI skolan idag. Jippi. SÅ nu i höst börjar min distans kurs. Haha första dagen ska dom kolla ens data vana. Jag som sitter vid datorn så fort jag inte leker med William kommer ju knappast få nått fel på de.

I alla fall så ska jag börja mina första 15 veckor med:
Matte A
Svenska A
Samhällskunskap A
Sammanlagt 300 poäng.

För att komma in på sjuksköterske linjen måste man ha 1800 poäng.

I alla fall dom kurserna jag ska läsa kommer att ta cirka 4 terminer som de lät på henne. Men kan även ha missuppfattat. För de lät som de skulle ta ett och ett halvt år. Jaja de visar sig kurserna jag ska läsa är.

Sv A + B
Sh A
En A
Ma A+B
Naturkunskap A+B
Religon A+B
Sammanlagt blir de här 850 poäng. Sen har jag 450 poäng sen barn och fritid villket blir 130O poäng så jag ska läsa 500 poäng till utöver dom där. Jag hoppas bara de här ska gå bra nu. Vill ju verkligen jobba med sjuka barn.

16:58

Kom på en till sak. Jag tänder ett ljus för flickan och alla andra barn som blir sexuellt-uttnyttjade. För er som underar var jag menar läs http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/…
jag gråter. Stackars barn :*( .

Puss och Kram
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa