Dark Mode Off / On
Bebistiden

Jobbat natt

1O:4O

Då har jag jobbat min första natt då. Gick jätte bra. Fast jag kunde inte somna.
Klockan halv tre somnade jag. Ganska drygt faktiskt.

Låg och grubblade, lyssnade på konstiga ljud osv.
Och framför allt. SAKNADE min underbara prins William.

I alla fall när jag kom hem i morse någon minut över nio. Blev han super glad vägrade släppa mig ens när Björn skulle gå till jobbat han kramade mig och borrade in ansiktet i mig. Och jag kramade honom i massor. Luktade på honom. ÅH vad jag älskar honom. Ingen människa i världen doftar så gott, är så mjuk och så totalt underbar. Älskar dig William. Min son Mitt HJÄRTA mitt underbara LIV.
Du är luften jag andas, du är mina drömmars mål, du är viljan som får mig att leva. Du William är den ända jag älskar mer en livet!!!

Puss Och Kram
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.