Bebistiden

William har fått en pool!

22:54

Idag var jag och William ner på stan och träffade Christin.
Jätte längesen jag träffade henne.

Först gick vi till banken så jag satte in min lön. Så gick vi och tog en fika. William fick smaka negerboll/chokladboll bestämm själv vad du vill kalla de alla säger olika så jag orkar inte ta den diskutioner jag säger inget så har jag inget sagt.
Blir alltid ett jävla liv på folk oavsett vad men säger. Säger man choklad blir folk upprörda och säger man negerboll blir andra upprörda.
DÄRFÖR säger jag inget, men fick lov att skriva nått så.

Sen gick vi till kapphal så jag köpte en body till William de står : Rooaar…. dragon SHOWING HIS TEETH på skit söt. Fick bara lov att köpa den. *Ler*.

Sen var vi till BR leksaker och där köpte jag en baby-pool till William för 89,50.
Så när jag kom hem och Björn kom hit satte vi ner William i den så han fick bada ute. Han älskade de. Jag knäppte kort med min “vanliga” kamera och FAN vad jag saknar digital kamera nu. VILL ha en ju =( .

BTW släcker dom ner TV:n här i falun nu till våren så då måste man köpa sig en boxer. DYRT men måste ju. Vill ha en som visar både trean och femman.
Skulle vara kul med tv4+ också där går eller åtminstånde gick baby-boom.

Puss Och Kram
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: