Dark Mode Off / On
Bebistiden

Grattis På namnsdagen Madeleine

17:22

Hehe, har namnsdag idag.

Har jobbat. Gick bra men saknade den personen som betyder mest i mitt liv.
En liten kille som de känns som att han levt hela mitt liv men som jag bara kännt i lite mer en nio månader. DOM bästa nio månaderna i mitt liv.

Älskar honom mer en livet.

Vi ska sova hos Björn i natt. Äta tacos och ha de trevligt.

Kommer nog lite mer rader sen.

22:O7

Sitter själv här. Björn åkte till Hosjö och skulle träffa en kompis han inte sett på länge. Så klart han får åka dit.
William sover. OCH jag har skit tråkigt. Tur att man kan skriva med folk i alla fall.

Dom ringde från jobbet och vill att jag skulle jobba natt, till klockan 11:30 imorgon. Jag sa att jag inte kunde. Kalla mig dum eller vad som helst men jag orkar inte jobba fem dagar i sträck och då två nätter och två dagar. VISST om jag inte haft barn men jag har barn och William vill att jag leker med honom när jag kommer hem.

KÄNNS hemskt på ett sett att jobba. Han börjar grina varje gång han ser mig efter jobbet. Börjar borra in huvudet i magen på mig och blir super mammig. KÄNNER mig så jävla hemsk. JAg vet samtidigt att jag gör rätt. Jag behöver pengarna. JAG vill inte leva på soc.
I höst kommer jag förhoppningsvis ha mer tid att umgås med William på. När jag pluggar.

Vi har ätit tacos. SÅ gott!

Puss

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: