Bebistiden

Ägglossning

9:24

Skumt nu för tiden känner jag aldrig av min äl. Märker de inte på annat sätt heller.
MEN idag har jag äl känsla i kroppen? Lite för tidigt tror jag de är.
Skumt, kanske är nått annat också. Är stressad som fan nu mera.

Björn hans mamma och Johannah tror jag håller på att få magkatarr. Jag har en jävla brännande känsla upptill i magsäcken. Typ vid bröstkorgen. Har halsbränna som fan osv. Har man de ska man äta lite och flera gånger per dag. Men jag har inte tid att äta. Får köpa samarin. Ett mål om dagen är vad jag normalt äter numera. Och hinner inte promenera så känner mig som en strandad val typ.

Får börja äta mycket sallad ett tag nu så kanske jag ser lite smalare ut.

Fick sova länge idag. William väckte mig kvart i åtta.
Skönt med tanke på att jag jobbar natt i natt. 16:00-09:00, men sen är de en lång HÄRLIG helg att se framimot. Jag, Björn och William ska sova hos Björn fredag till lördag.

2O:59

FY fan! Efter att jag setat här i morse fick jag äckligt mycket huvudvärk. FIck så ont att jag började spy. Pratade med jobbet så fick stanna hemma. KÄNNS förjävligt mot dom när jag vet hur lite personal de finns men vad ska jag göra?!

Sen så började jag må mer illa började blixtra framför ögonen så mormor sa till mig att ringa till Tisken (vårdcentralen) för att höra så de inte var en propp, dom hade stängt så fick åka till akuten.

Gjorde undersökningar men allt var bra. FÖRUTOM att jag är stressad och har magkatarr. JIPPI (ironi). Fick pronaxen 250 ml X2 så släppte lite börjar må illa igen nu.

Björn sover här i natt.

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: