Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Badat på lugnet

9:38

Jobbat natt. GIck jätte bra. Tänkte skriva några rader innan jag lägger mig och vilar.
Fick rabatt kuponger från Libero idag. Köpte ju up&go blöjorna och fick den där kaninen som nosen lossnade på så alla skulle tillbaka till dom. Som kompensation fick man rabatt kuponger på 100 kr och sen 10×2 på natusan produkter. Jätte bra ju blöjor och sånt behövs ju alltid.

William och Björn borde nog komma snart. Men är inte säker beror på om dom sover lite. SAKNAR min prins så de gör ont i bröstet. Älskar honom mest i hela världen.
Så stark kärlek.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Varit trött och så men de är nog de ända.
Ska nog lägga mig ett par min till busis kommer hem.

Knäppte ett kort på honom igår. Han älskar att slänga ner mina skor från skohyllan. I alla fall igår slängde han ner alla och så klättrade han upp på den. Hihi de var björn som sa MADDE kolla vad han gör nu då. Såg så sött ut att jag knäppte ett kort. Lilla bustrollet.

19:4O

Björn och William kom hit runt halv tolv. Då hade dom sovit och sen tog Björn sin obesiktade cheva och åkte hit med. Så idag har man åkt olagligt. I alla fall fick han besiktningstid imorgon klockan 12 i Ludvika. Så imorgon åker jag, William och Björn dit. Någon som mer som ska dit så kan vi träffas *s*.

I alla fall var jag hungrig så vi åkte hem till Björn och åt hamburgare. William fick kycklig, ätor och potatis (nestlé burk). Sen åkte vi till lugnet och badade ute. Första gången jag badat i utomhus pool sen sommaren 97. Så de är länge.
Var skit kul! Jag åkte vattenrusbana. Fattar ni jag med min bikini åkte två olika. Först åkte jag en sån där som svänger runt och sen tog jag den raka som gick SKIT fort Björn åkte också dom. William blir jätte lycklig av att bada, vi gick ner i djupa vuxen bassängen och vet ni vad lilla trollet gjorde? Jo vi satte upp honom på en madrass och då ville han ner igen. Han gjorde som han gör när han dyker på baby-simmet (har inte varit där sen i april) så jag sa till Björn sätt upp honom igen och se om han vill dyka så vi sa som man ska säga ”ett,två tre och dyk”. OCH mycket riktigt, William dök från madrassen och simmade upp till ytan igen. ÅH jag blev så stolt. De är ganska längesen de var babysim nu och han minns. Baby-simmet börjar i september igen. Så då ska vi dit igen. JAG är världens stoltaste mamma.
William fick basta också för första gången i sitt liv. Han tyckte de var kul också.
Så mysigt att basta ju. BTW tror jag att jag fick lite solbränna.

Jag har omklädningsrumsfobi så jag och Björn och William gick ut i bilden och jag bytte om i chevan. Tror nån blev lite distraherad av de *s*.

Vi åkte hem till Björn sen åt färdiglagad pizza.
Björn åkte nyss till Rättvik de är Classic Car Week där.

Imorgon blir William 10 månader stora killen. Vi ska på BVC imorgon också ska bli intressant att se hans vikt och längd.

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.