Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Bättre en BÄST

12:36

Börjar jobba om lite mindre en tre timmar. Ser inte fram i mot de så där jätte mycket kanske. Men man får pengar. Får tänka så. Slutar i alla fall klockan 11.3O imorgon bitti. Är de fint väder då ska Jag,Björn och William åka till Lugnet och bada igen.

Björn försökte koppla in diskmaskinen men de gick inte. JÄVLA skit. Fast han ska fråga sin mosters man om han kan. Hoppas HOPPAS. Vill verkligen ha min diskmaskin nu.

William sover, somnade i bilen på väg från Rusta. Vi var dit för Björn skulle köpa en bart-tavla till sina föräldrar. JAg såg en tak-fläkt jag ville ha bara 299 kr. HADE varit en drömm att få den ju!
Behöver en tak-fläkt är äckligt varmt i min lägenhet.

Nu ska jag duka inför lunchen vi ska äta fläsk-file och klyftpotatis. Ska se om jag får med mig lite till lunch låda också.

Puss och 3-vlig HELG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.