Dark Mode Off / On
Bebistiden

Nightbrizzer

23:I8

Varit dålig på att skriva idag. Vaknade runt sju. Var ju ganska kul de också *s*.
Jag och William gick upp och satte oss i Björns soffa så såg vi alla tre på simsons. Eller William lekte så klart.

Sen åt vi frukost. Och så blev de en vända till kniva. Fick föresten Josepsons katalogen! Åh så fina kläder. Nu vill jag beställa där också. Hehe.
Jätte mycket sött.

Åkte till FK och lämnade in om föräldra-penning.
La in lite nya kort knäppte massor idag och igår.

Ska jobba helgen nu. Börjar imorgon klockan 16:00 och jobbar till 11.30.
På söndag kommer jag jobba 12:00-21:OO sen jobbar jag måndag, är ledig tisdag, jobbar onsdag kväll och sen torsdag morgon. Är ledig fredag och jobbar 12.OO-21:OO lördag och sen jobbar jag O8:30-17:OO på söndagen sen ska jag inte jobba nått mer förens den tredje till fjärde sep. Är lördag söndag så får ganska bra med pengar. I sep kanske jag får ganska bra i alla fall. Studielån, lön och fp, barnbidrag och bostadsbidrat. Håller mina tummar.

Nu ska jag sova. Björn är i rättvik men kommer hit i natt.

Puss

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: