Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

William har fått prova äta gröt själv

11:54

Lät William prova att äta gröt med skeden själv idag. De var populärt. Klart de blev kladdigt och så men kul för honom. Knäppte kort och lagt in dom här nere.

Annars har vi inte gjort nått idag. Dom ringde nyss från jobbet och undrade om jag kunde hoppa in i kväll. Jag kan inte pga att jag lovat Björn att han skulle få jobba hela dagen idag.

2O:15

Glömde skriva en sak i dagboken igår. Björn sov hos oss natten mellan söndag och måndag. William hade vaknat (ovanligt) på natten och grinat. Jag minns allt de här lite svagt. Björn gick upp och gav William nappen men William fortsatte grina i alla fall hade JAG klivit upp ur sängen gått ut i vardagsrummet och sagt TACK så jävla mycket då! (vet inte varför minns de inte ens) sen gick jag tydligen till toaletten. Så gick jag in lyfte upp William och la han i sängen brevid mig. (de som kommer nu minns jag) BJÖRN nu får du ligga här för annars ramlar han ner.
Jag måste gått i sömnen?! Första gången i mitt liv. Hehe, jag vet att Björn sa förut att jag brukar prata i sömnen om massa skumma saker. Hehe.

Idag har jag och William inte gjort ett jävla skit. Björn kom hit efter fyra och gjorde lax med potatis och hollandessås som William också åt MED stor apptit.Hihi, jag tycker lax är super gott.

Ska jobba ikväll imorgon och dag på torsdag är ledig fredag och sen jobbar jag hela helgen.

Kom på en sak till, William har börjat härmas jätte mycket nu. Han gick fram till Björn och stoppade in fingrarna i munnen på Björn då sa Björn AJ, så hör man William AJ (hehe) han är så söt vår prins.

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.