Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Bitch & Angel at the same time

9:22

William väckte mig klockan halv åtta i morse. Så skönt.
Fast jag drömde en helt sjuk drömm.
Jag var gravid och så kollade jag på en film som handlade om nått land som blivit ”förhäxat” så alla stannade upp och blev inte äldre. Dom fick barn men insåg inte att dom inte blev äldre. Så kom någon och fråga hur många barn jag ville ha. Då sa någon DU kommer få fem barn? Öh. Sen så var Björn med i drömmen och så började vi kyssas och sånt. Hur fan kan drömmar vara så otroligt knäppa? Kan någon förklara de för mig?!

Just nu leker William inne i sovrummet med sina leksaker jag sitter här. Lyssnar på P3 och funderar på vad jag ska göra för mat idag. Tror de blir pannkakor i alla fall. Har ägg, Mjölk och mjöl så. Senare ska jag och William och kolla på när Björn spelar fotboll sen efteråt åker vi hit för Björn ska sova här i natt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.