Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Falu-marknad 2005

16:05

Nu har William fått sett två livs levande Mumin-troll, Snork-fröken och mumin.
William och Michaela hoppade upp och ner och riktigt njöt av att se mumintrollen.
Sen gick jag och Johannah med våra sötisar i väg och kollade runt på stan. Tog en fika och sen var jag in på HM och handlade.
En jacka med Mickey mouse och två body’s en I v mom och en i v dad, jätte söta.

Sen blev blev de lite bebis träff. Jag träffade Anette och Lukas ( Björns kusin och hennes son ) så vi gick ut och ställde oss i gallerian då kom Linn och hennes dotter Lina och hon hade med sig en kompis som hade en dotter som hete Moa och så kom Johannah ut så där stod vi flera mammor med barnvagnar och våra små. Så sött.
Lukas den stackaren missade hela tjej träffen eftersom han som, så william blev omsvärmad av tjejer.

Sen så gick jag och Johannah runt, så träffade jag en familj som gick på babysim med oss deras dotter heter Cassandra, Så William fick träffa lilla Cassandra som precis fyllt ett år. Och så gick vi inte speciellt långt för där stod lilla Tilde från föräldragruppen så då fick William träffa henne också. Hon ska bli stora-syster i februari.

Så idag har William fått träffa massor av flickor.

Vi ska sova hos Björn i natt också.

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.