Dark Mode Off / On
Bebistiden

Jag är Lyckligt Lottad

2O:46

Som inte är med i Idol 2oo5 (asg).

Växlar just nu min tid här på lunarstorm med att kolla på Idol 2oo5.
Har även kollat på 7 himlen idag. Såg de för läääänge sen och slog på 5an idag och kollade. Sist jag såg de var dom barn så de var lite kul att se de nu.

Har även börjat kolla på Beauty and the geek. Jag dör av skratt. De är jag helt fast i nu. Måste kolla.

Varit sjuk idag också. Björn kom hit och tog hand om William. Fast imorgon får han gå till jobbet då blir de en städ dag för mig. VERKLIGEN stöd dag med stort STÄD.

William har lärt sig säga AJ (skratt). Igår satte han sig på mig och de gjorde ont så jag skrek AJ. Då började han gapskratta (skadeglad liten buse) och så sa han AJ. Skratt skratt. Så nu gör han allt för att jag ska säga AJ. Eller så säger han AJ själv. Sötiga busisen.

I lördags var han väldigt hes. Och gick runt och ”pratade” så sa han N. SÅ sken han upp som en SOL och sa N. Så gick han hela dagen och sa N. (aldrig sagt de förut). Han är för gó. Är så lyckligt LOTTAD att ha honom i mitt liv.

– Love –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: