Dark Mode Off / On
Bebistiden

En tur till lekparken

2O:14

Jag och William tog en tur till en lekpark idag, visste inte att de fanns en lekpark där, de var en slump att vi hittade den faktiskt.

Jag ringde gruvstaden idag och lämnade en intresseanmälan att om de kommer in en trea här uppe på galgberget är jag intresserad. En trea här uppe kostar 4600 i månaden. Min tvåa jag har nu kostar 4046 så de skiljer cirka 600 kr. Men kollade på FK’s sida om bostadsbidrag och enligt de skulle jag får 2100 kr för den hyran och mitt bostadsbidrag nu är på 1800 så jag skulle få 300 kronor extra. Sen höjs ju barnbidraget till 1050 så då får jag lägga till ungefär 300 mer en nu. DE tycker jag att jag har råd med. Känns verkligen som en tvåa börjar bli för litet. Jag längtar efter att kunna inreda ett barnrum också. Med lite hyllor och sånt. HÅLL tummarna åt mig att någon ska flytta från sin trea här på galgeberget. De kan ju iofs dröja upp till ett år att få en trea. Men jag hoppas.

I alla fall hade vi de jätte mysigt i lekparken, William fick gunga och leka i sandlådan. Men de började tyvärr regna. Ska se om jag kan gå dit imorgon igen med honom.

Björn kom hit efter jobbet och vi åt fisk.

Nu börjar Idol 2oo5 igen!

22:O8

GRR, blir tokig. Om någon undrar varför jag inte svarat på era gb och sånt är de för de är nått spunk med mitt adsl modem. ALLT skit lägger av när jag svarat på inlägg.
Jag är alltså inte otrevlig. På Williams födelsedag kopplas telia ur och jag får bredbandsbolaget i stället. LÄNGTAR.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: