Dark Mode Off / On
Bebistiden

Time

Känns ganska konstigt måste jag med ge! ATT inte ha till gång till internet när man vill. Inte så lång tid kvar nu i alla fall . 18 dagar , OJ om arton dagar blir William ett år. Helt otroligt!

Igår var jag/vi på unga föräldrar, William var äldst av barnen och for runt som ett litet yrväder *ler*. Han kunde ju inte sitta still heller. Han går ju dom andra barnen som var där är 5,7,7 månder gamla. SÅ dom var med andra ord väldigt små 😉 .

Linn och Lina och Niclas var där. Jätte kul =) , Jag och William, Linn och Lina gick på stan efteråt. Var kul.

Idag har jag pluggad Matte A, fy i hela helvete va svårt DE är. Känns som huvudet ska sprängas ibland. Har ju svårt för matte.

Sen Grattis till en underbar person, den som vill ska ta åt sig jag vet vem jag menar de till, fick sms idag =) .

Sen alla underbara mammor som jag skriver med! SAKNAR er i massor. Hel tomt att inte ha någon att skriva med ju. Kul att prata barn ju =).
STOR kram till er!

Och sen mina IRL vänner speciellt Anna just nu. TÄNKER på dig. Finns här för dig dag som natt! Efter regn kommer solsken!

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: