Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden Undersköterskeutbildning

Börjat komvux

Så idag har jag börjat komvux distans. Nu är de allvar.

Vad har jag gjort dom senaste dagarna?
Jag har jobbat natt lör-söndag. Gick jätte bra. Sen idag har vi inte gjort så mycket kollat på våra bästa år… JAG som äntligen tagit mig ur såpa nästet är nu tillbaka eftersom jag inte kan vara på nätet. Nu tittar jag på.
Våra bästa år, Opera, Sjunde himlen, Beauty and the geek och IDOL 2oo5.

Sen leker jag med William och så har jag börjat plugga.
På onsdag börjar jag på unga föräldrar igen. Kan nog bli kul.

Saknar många av er jag skriver med här på nätet både IRL vänner och ni andra :).
Känns skit skumt att inte skriva och veta vad som händer med era små ju!

William fick en till tand idag, nu har han 5 stycken.

– LOVE –

Just ja om någon av er har tråkigt och saknar mig 😉 , får ni jätte gärna sms:a mig.
0768162040

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa