Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bebistiden

Vit är huden på mitt skinn

Vitt är huden på mitt skinn.
Blåa är ögonen som du säkert ser.
Läpparna är röda och brösten lite för små.
Hjärtat är kluvet och delat på två.
Fötterna är små och huvudet inte allt för smart.
MEN familjen, vännerna och livet är ändå underbart.

Sanna ord eller bara dravel. De är frågan.

Jag och William är hos Björn idag. Vi ska sova här i natt. Vi åt tacos sen blev William jätte trött så vi gav honom, välling och han somnade deräkt. Lilla busen.

Jag var in på systemet idag. INTE alls vanligt. Jag blir fortfarande nervös när jag ska handla där. Tror att dom ska säga HÖRRE du! Du får inte handla här. Haha. Beror nog på att jag så sällan är på systemet. Har sammalagt handlat där sex gånger. Så är ovanligt.
Köpte i alla fall:
4 ÖL, 3 bacardibrezzer och flaska jag aldrig provat antar att de är nytt? Eller typ nyare än 2003 *asg*. Sen köpte jag vitt vin. ÄLSKAR vin.
Sen när jag ska dricka allt detta? Ingen aning när de blir. Förmodligen har jag inte druckigt upp allt om ett år ens.

Sen fick jag mitt studielån idag. Betalade alla räkningar så imorgon ska jag höra med Cilla (min lilla-syster) om hon vill gå på stan och kolla efter födelsedags-present åt William.

Annars vet jag inte vad som händer.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.