[21:49] – Via WAP
Inget bredband.Känns för jävligt.I alla fall har vi varit på BVC idag.Sista sprutan av dom får kikhosta osv,gick bra.William är inte de minsta stick rädd.Doktorn var imponerad av att William går stadigt redan.Blås-ljudet på hjärtat är borta :-).Nu ska vi på BVC igen om ett halv år.Mycket händer på ett halv år :-).William har magsjuka föresten fast fick sprutan iaf.Mår han dåligt imorgon blir de INTE unga föräldrar för oss.Nu ska jag sova.Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: