SÅ hur känns de nu att vara mamma till en ett åring?
UNDERBART. William är så gullig så. Lägger in lite kort från födelsedagen på William. Minut paketet betyder att han fick de paketet exakt när han föddes ett år innan. Han fick alltså paketet 12:55.
Födelsedagen var både mysig och kul.
Kan skriva om BÅDA födelsedagarna och dess betydlese.

I måndags 3/10 Williams riktiga födelsedag gjorde vi följande.

Björn sov över hos oss och när William vaknade runt sju gick vi upp och åt en mysig frukost där jag och Björn åt varsin bagett och William fick en ”fralla”, William fick en muffins med ett ljus i och som dricka fick han varm obóy, jag och Björn drack té.
Efter de öppnade William två paket.
De ena Puh tåget SOM han gillar skarpt. De är av mega blocks.
Sen andra paketet han fick var de ”tv:en” från coop. William älskar den.

Senare med andra ord 12:55 fick han två casper dockor föreställande ett lejon och en panda.
Sen runt 17:30 åkte vi till Björns föräldrar och firade där. William fick massor av saker.
Megablocks,Kläder, Traktor men sitter och trampar på, en fotölj föreställande ett lejon, böcker, öppnad fond, klossar, pengar, ett mun-spel och säkert mer som jag inte kommer ihåg. William fick en helt egen tårta i liten modell knäppte kort på den så ska lägga in sen när jag får mitt bredband.
När vi kom hem fick han sina två andra paket, en sak man lägger ringar på och en stor skortkärra med fler megablocks på.
Tror mig när jag säger att William somnade tugnt den natten.

Igår firades Williams andra födelsedag när min släkt kom till mig 6/10.
Mamma & Gunnar, min mormor och mina syskon kom hem till mig.
Av mamma och Gunnar och syskon (mormor,morfar och moster och morbror) fick han en hel låda full med leksaker. Sen fick han en leksand support kit, en tröja och ett par byxor även en pipmugg de står Född leksing på. Super sött. Hehe, Mamma och Gunnar hejar på leksand, SJÄLV är jag inte de minsta intresserad av sport, så plz inget sånt snack med mih *haha*.
Av mormor (min mormor) fick William den gyllende barnkammarboken och pengar.
Av Cilla (min syster/Williams moster) fick William den absoluta favorit presenten. En popup larv som spelar melodier och blinkar. AV alla paket han fått den senaste veckan var den favoriten. HAN bokstavligt talat älskar DEN =).

Så nu har ni fått veta lite om ettårspresenterna. Vet fortfarande INTE när jag får bredband igen. Fick brev från bredbandsbolaget där dom skrev att de bara var inkopplingsdatum dom väntade på. Köpte en scanner i onsdags. Så kommer scanna in William ul bilder och lite sånt för er som vill titta, SENT men kanske kul i alla fall vad vet jag.

Nu ska jag kolla på tv. TACK för alla grattis hälsningar TILL William, har sparat dom i prylar.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa