Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Snabb update

Kanske ska skriva lite. Hinner förmodligen inte svara på era gb:n. Björn har lödigt mitt adsl modem så har jag TUR kanske de funkar tills jag får bredbandsbolaget.
Håll era tummar i så fall kommer jag in i kväll.

Idag har snön vräkt ner här. Kallt som fan är de också och jag vill nästan SPY, hatar verkligen snö. Kallt och jävligt.
Gillar inte att frysa. Mått skit illa dom senaste dagarna fattar verkligen inte vad de är har sån huvudvärk, fick lägga mig runt nio igår pga den. Då tog jag mina mensvärkstabletter så huvudet skulle sluta sprängas. Så fick spela in under cover.

Jag saknar er mina underbara vänner! VILL skriva med er ju!
Kanske har tur idag. Håll era tummar och tår.

William fick sin 8:onde tand idag. Nu har han fyra uppe och fyra nere.

– Love –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.