Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Lyckan är min prins

Har nyss lagt William för att sova en stund, han är kinkig. Tror de är ny tand på gång, han dregglar och gråter om vartannat.

Idag får jag se vad vi ska göra. Tråkigt väder är de i alla fall. Så sugen på att gå ner på Rusta och kika. Älskar plock-affärer.
Har funderat på att sälja lite saker. Har massor av ”shit” ute i föråder som jag aldrig använder. Vet inte vad jag ska ha de till alls.
Kanske skulle lagt ut de på tradera? Eller ställa mig och sälja på loppis så man blev av med lite.

Ingen trea idag heller. Vill ha, men får hoppas vidare.

[update]

Idag har jag och William fått besök av Anki och Erik. Dom bor nästan grannar med oss så de var kul. William och Erik lekte lite och jag och Anki pratade. Hon är hög-gravid, barnet är beräknat till den 12 Januari. Så sött med bebis mage. Anki berättade att de kommer bli en trea ledig där dom bor, på botten plan. Ska ringa och höra med Väpnaren om den. De är badkar i dom lägenhetena men ingen tvätt och torktummlare, funderar på att hyra de av thorn eller nått sånt om jag får lägenhet där.

Innan dom kom hit när jag och William åt lunch satt William och slängde spagetti på golvet så hör jag honom ta ur ett spagetti ur munnen lägger ut handen så säger han ”ursch” och slängde spagettin. Första gången han säger ”ursch” åt något, jag började gapskratta, min lilla blonda Bus-unge. Han ser verkligen ut som en liten bus-unge. William är ju ett namn för små söta bus-ungar och OJ vad de stämmer på honom. – älska

Imorgon ska jag upp på coop och storhandla för fredag,Lördag och söndag och måndag. Eftersom Björn åker bort. Känns jätte länge. Ska höra med min syster Cilla om hon har lust att hälsa på annars kommer jag klättra på väggarna här hemma.
Ska käka chips nu och se sveriges värsta Storstadsbo.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.